TeamJoop Niesten Directeur eigenaar Niestcar Heemskerk subaruJoop Niesten (directeur/verkoop)

Joop begon dit bedrijf in 1985 als MG/Rover dealer, en is sinds 2004 officieel Subaru Zes-sterren dealer. Bent u op zoek naar een nieuwe auto of een occasion, dan weet Joop als geen ander uw eisen en gebruiksdoeleinden te transformeren naar het juiste model/type auto. Hij staat altijd voor iedereen klaar. Ook voor een kop koffie.


Ellen Niesten (directrice/administratie)ellen niesten eigenaar directeur subaru dealer niestcar heemskerk

Ellen is vanaf het eerste begin de rechterhand van Joop en zorgt voor de administratiewerkzaamheden en betalingen. Heeft u een vraag omtrent een betaling, dan kunt u bij haar terecht.


Ron Peggeman niestcar heemskerkRon Peggeman (bedrijfsleider/techniek/verkoop)

Al vanaf de start in 1985 in dienst, is gespecialiseerd in o.a. navigatie- en alarmsystemen. Of het nu gaat om informatie over een nieuwe auto of over techniek, hij is altijd bereid om u verder te helpen. Bij schade heeft u vaak al genoeg aan uw hoofd, dan zorgt Ron voor de juiste schade-afwikkelingen. Zo heeft u hier verder geen omkijken meer naar. Tevens is Ron gespecialiseerd in BOVEMIJ Autoverzekeringen. Vraag gerust eens een vrijblijvende offerte aan.
Mark Niesten en Coen Niesten Subaru Niestcar HeemskerkMark & Coen Niesten (receptie/magazijn/planning)

Zowel Mark als Coen zijn vanaf jongs af aan werkzaam bij Niestcar. Wat begonnen is als een zaterdag-baan is voor beide uitgegroeid tot fulltime achter de receptie. Voor APK, onderhoud of reparatie aan uw auto, kunt u bij Mark & Coen de afspraak maken. Wilt u van te voren weten waar u aan toe bent, dan zorgen zij voor de offerte en eventuele levertijd, of het nu gaat om de onderhoudsbeurt/reparatie of onderdelen. Is uw auto toe aan nieuwe banden, dan informeren zij u over de juiste bandenkeuze, dit kan namelijk per type auto en rijstijl verschillen. Uiteraard tegen de scherpste prijs.


Bob Niesten niestcar subaru heemskerkBob Niesten (techniek/verkoop)

Vanaf jongs af aan werkzaam bij Niestcar. Wat voor Bob is begonnen als zaterdag-baan is uitgegroeid tot 1ste autotechnicus en APK-Keurmeester. Altijd al bezig geweest met techniek, hier ligt ook echt zijn passie. Voor technische vragen staat hij u altijd te woord. Sinds eind 2013 werkzaam voor advies op maat m.b.t. een nieuwe of gebruikte auto en het versturen van de mailingen zodat u altijd op de hoogte bent wanneer uw auto weer voor onderhoud en APK Keuring moet komen of als het weer tijd is voor uw winter-/zomerbanden wissel.


HansPeekel-automonteur_technischSpecialist-niestcar-heemskerkHans Peekel (1e autotechnicus+APK)

Met onze nieuwe monteur (sinds juli 2017) Hans Peekel halen wij veel ervaring in huis. Hans heeft ruim 43 jaar ervaring als automonteur waarvan zo’n 38 jaar in een Japanse dealerbedrijf en zo’n 4,5 jaar allround ervaring. Naast 1ste autotechnicus is Hans leermeester, APK-Keurmeester, aircospecialist en technisch specialist. Oldtimers zijn altijd al zijn passie geweest en zo is Hans ook in zijn vrije tijd nog bezig met techniek.


ErikDeBoerErik de Boer (1e autotechnicus+APK)

Erik is al vanaf 1999 werkzaam bij Niestcar. Hij begon als leerling monteur en is uitgegroeid tot een ervaren 1ste autotechnicus en APK-Keurmeester. Als er onverwachts een probleem optreedt met uw auto dan weet Erik er altijd wel raad mee. Erik is de technisch specialist als het gaat om uw MG/Rover.


Calvin Jacobs heemskerk automonteurCalvin Jacobs (leerling 1e autotechnicus)

Niestcar is al jaren een erkend leerbedrijf. Zo brengen wij de autotechnicus in opleiding de juiste motivatie over en leren we hem/haar de kleine kneepjes van het vak. Sinds april 2017 is Calvin ons team komen versterken. Als eerste autotechnicus in opleiding. Calvin volgt momenteel een avondopleiding en is dus de volle week bij ons aan het werk. Zijn motivatie is om zo snel en goed mogelijk zelfstandig automonteur te worden met technisch specialist als doel.
Jeffrey Bank Heemskerk automonteurJeffrey Bank (leerling autotechnicus)


Niestcar is al jaren een erkend leerbedrijf. Zo brengen wij de autotechnicus in opleiding de juiste motivatie over en leren we hem/haar de kleine kneepjes van het vak. Sinds augustus 2014 is Jeffrey bij ons gekomen als autotechnicus in opleiding. Gemotiveerd en leergierig met al enige ervaring op zak, Jeffrey gaat per september 2017 een avondopleiding volgen en is dan ook een volle week bij ons aan het werk. Altijd in om iets nieuws te leren.


IMG_3067Morgan Goodett (leerling assistent autotechnicus)

Niestcar is al jaren een erkend leerbedrijf. Zo brengen wij de autotechnicus in opleiding de juiste motivatie over en leren we hem/haar de kleine kneepjes van het vak. Sinds november 2016 is Morgan begonnen aan zijn opleiding tot assistent autotechnicus en zit nog aan het begin van zijn opleiding, hij wil uitgroeien tot 1e autotechnicus en daar gaan wij hem bij helpen. Morgan doet ook B.B.L. en zal bij ons 4 dagen aanwezig zijn in de werkplaats. Momenteel assisteert hij bij de onderhoudswerkzaamheden.
Lindy Wulling Niestcar Heemskerk SubaruLindy Wullings (parttime receptie/administratie)


Sinds eind 2016 hebben we weer een vrouwelijke collega tussen ons, Lindy. Zowel op maandag, dinsdag als woensdag zal ze Mark en Coen bijstaan achter de receptie. Ook zal zij administratieve taken van Ellen overnemen. Wij wensen Lindy heel veel succes toe met haar werkzaamheden in ons familiebedrijf. Ze hoorde er eigenlijk al een beetje bij, want ze is namelijk de schoonzus van Coen.


  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo