ONTDEK DE NIEUWE FORESTER

HIJ IS ER!!
Ziehier de volledig nieuwe Subaru Forester. Een fantastische en ongekend veelzijdige auto die vele nieuwe mogelijkheden voor u opent. Verleg uw grenzen met het Symmetrical All-Wheel Drive en rijd langer door dankzij zijn indrukwekkend hoge brandstofrendement. Haal het maximale uit het leven met zijn grotere bagageruimte en voel u heer en meester over de weg dankzij het verbeterde zicht naar buiten. Vanaf het moment dat u instapt, wordt u gestrekt in uw overtuiging dat u in de Forester alles aankunt en kunt reizen naar om het even welke bestemming.


New Subaru forester 2013

RUIMTE, COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK
Geen dag is hetzelfde en wat uw wensen ook zijn, de volledig nieuwe Forester werd ontworpen om u ruimschoots tegemoet te komen. De toegenomen interieurruimte resulteert in een veelzijdiger karakter en biedt de vrijheid en flexibiliteit om groots te denken. Dit alles bovendien met oog voor detail, zodat alle inzittenden van een optimaal comfort en gebruiksgemak genieten.

elektrisch bediende achterklep subaru foresterElektrisch bediende achterklep
in het dagelijks leven moet u al genoeg sjouwen en tillen. De elektrisch bediende achterklep helpt u hierbij dan ook een handje. Met behulp van het bedieningsknopje in het instrumentenpaneel, op de achterklep of in de contactsleutel kunt u de achterklep automatisch openen en sluiten.

Subaru Forester 2.0 XT

VEILIGHEID EN BETROUWBAARHEID
Onze passie voor bescherming komt tot uiting in de wijze waarop we de Forester bouwen. Iedere Forester is uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen om ongelukken te helpen voorkomen en tegelijkertijd ontworpen om optimale bescherming te bieden in het geval u toch betrokken raakt bij een ongeluk. Mede door onze jarenlange voortrekkersrol op het gebied van voertuigveiligheid, beschouwen wij het als onze plicht om innovatieve technologie te blijven ontwikkelen voor maximale bescherming tijdens elke gereden kilometer.

X-Mode subaru forester 2013X-Mode
“X” staat voor extra vermogen voor elke bestuurder en op vrijwel elke ondergrond. Met één druk op de knop neemt de nieuwe X-Mode de controle over de motor, de transmissie, het AWD, de remmen en andere essentiële systemen teneinde op een veilige wijze slechte wegen, een gladde ondergrond en in samenwerking met Hill Descent Control zelfs de steilste heuvels te bedwingen. (Zie ook onze “NIESTCAR BEACH EVENT” video)

Test van de Forester met X-Mode en caravan erachter:
YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

Subaru Forester 2013

TREKCAPACITEIT & BRANDSTOFVERBRUIK
Maar liefst 2.000 KG & 5,7l/100km. De krachtige Subaru-Boxer motor en het Symmetrical AWD stellen de volledig nieuwe Forester in staat om vrijwel overal naartoe te rijden, met of zonder veel bagage. Met een trekcapaciteit van maximaal 2.000 kg kunt u immers heel veel spullen meenemen. Met zijn verbeterde aerodynamische eigenschappen, Auto Start/Stop-technologie, Lineartronic CVT-transmissie en vele andere kenmerken is de nieuwe Forester een auto die een zo laag mogelijk brandstofverbruik biedt zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Via het Multi-Function Display kunt u het brandstofverbruik volgen en zelf ervaren dat de Forester qua verbruik tot de zuinigste modellen in zijn klasse behoort.

superieur zichtSuperieur zicht
De hogere zitpositie zorgt in combinatie met de uitgekiend vormgegeven voorruit en buitenspiegels voor een ongekend ruim zicht naar voren. Dit resulteert tevens in meer vertrouwen en een groter gevoel van veiligheid tijdens manoeuvres.

FORESTER 2.0 XT

TOPSCORE VAN 5-STERREN BIJ EuroNCAP
De nieuwe generatie Subaru Forester heeft de hoogste score van 5 sterren behaald in het European New Car Assessment Programme (Euro NCAP) voor zijn algehele veiligheidsniveau. De score voor 2012 weerspiegelt de prestaties van de nieuwe Forester onder de nieuwste Euro NCAP-eisen. Sinds 2009 hanteert Euro NCAP een uitgebreider en strenger eisenpakket, waarbij de “Bescherming van volwassenen”, “Bescherming van kinderen”, “Bescherming van voetgangers” en “Veiligheidsassistentie” worden beoordeeld. zie hier de testresultaten voor de Forester-EuroNcap. De nieuwe Forester heeft op alle beoordelingscriteria uitstekend gescoord. Hij kreeg de maximale score voor de bescherming van alle delen van het lichaam bij de zijdelingse botsproef en de voorbumper kreeg de hoogste waardering voor de bescherming van de benen van voetgangers.

forester 2013Vehicle Dynamics Control
Het vehicle Dynamics Control (VDC), standaard op elke Forester, houdt via een reeks sensoren in de gaten of het voertuig de door de bestuurder beoogde koers blijft volgen. Indien de Forester in een bocht of tijdens een uitwijkmanoeuvre de grenzen van zijn stabiliteit nadert, worden zowel de verdeling van de hoeveelheid aandrijfkracht naar elk wiel, het motorvermogen als de remfunctie op elk wiel afzonderlijk aangepast om zo de auto op koers te houden.

Subaru forester commercial video:
YouTube Preview Image

Subaru forester commercial video:
YouTube Preview Image

DEMONSTRATIE AUTO – PROEFRIT
Uiteraard bent u hartstikke enthousiast over de nieuwe Subaru Forester, u kunt vanaf heden de auto bezichtigen in onze showroom aan de Rijksstraatweg 21 te Heemskerk. Ook is het mogelijk om een proefrit te maken met de nieuwe Subaru Forester, dan kunt u zelf beleven hoe het ‘echte auto rijden’ voelt. Een auto met het rijgevoel die z’n weerga niet kent. Maar we geven u wel één waarschuwing mee; ‘Zodra u in deze auto stapt voor de geweldige rijervaring, dan wilt u er niet meer uitkomen’ in dit geval kunnen wij u altijd geheel vrijblijvend een offerte doen toekomen en bent u binnenkort wellicht de trotse eigenaar van deze nieuwe Subaru Forester.

Subaru NIESTCAR BEACH EVENT video:
YouTube Preview Image

Subaru NIESTCAR OFF ROAD EXPERIENCE video:
YouTube Preview Image

forester prijzen en uitrustingBelangrijkstre standaarduitrusting Forester AWD en prijzen
We beginnen de reeks met de “intro” die af fabriek al aardig voorzien is van de nodige luxe; u kunt o.a. rekenen op 17-inch lichtmetalen velgen, Automatische airconditioning met interieurfilter, Audio systeem met Bluetooth, CD-speler, 4 speakers en stuurwielbediening en nog veel meer. zie afbeelding voor meer standaartuitrusting, ook van de “luxury”, de “Luxury-Plus”, de “Executive” en de “Sport”. Ook de prijzen staan in deze afbeelding vermeld.

kijk en vergelijk

3 VAN DE 9 KLEUREN VOOR DE FORESTER
BURNISHED BRONZE METALLIC

Burnished Bronze Metallic (NIEUWE KLEUR)

VENETIAN RED PEARL

Venetian Red Pearl (NIEUWE KLEUR)

ICE SILVER METALLIC

Ice Silver Metallic

Winteruitrusting
Voor de Subaru Forester hebben wij diverse aanbiedingen m.b.t. een winterbanden+velg combinatie. Zo hebben wij bijvoorbeeld uit voorraad leverbaar diverse 16 inch lichtmetalen velgen met Nokian WRG2 winterbanden 215/70r16 in de aanbieding. Zie onderstaande foto als voorbeeld:


subaru_forester_winterbanden_velgen_2013_2014

We bieden ook zeer unieke, speciaal voor uw Subaru Forester gelegeerd 17 inch lichtmetalen velgen (5 spaaks) met Nokian WR-SUV3 winterbanden in de maat 225/60r17. Zie onderstaande foto als voorbeeld:

winterbanden_velgen_subaru_forester_17_inch_225-60-17_2013_2014

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo